Dit is een testsite

Belastingdienst geeft groen licht

De belastingdienst heeft groen licht gegeven aan Mestpartners om door te gaan met de ruling. “Op 31 oktober 2013 jl. heeft de belastingdienst een positieve uitspraak gedaan over de ruling 2013. De belastingdienst heeft de afgelopen 3 jaar de ruling afgegeven, dit jaar wilden ze een uitgebreider boekonderzoek doen. Daarnaast lag voorheen de beslissing in handen van 1 persoon, tegenwoordig is dat een commissie. Mede daardoor heeft de uitspraak langer op zich laten wachten. De formele ondertekening zal nu niet lang meer op zich laten wachten, inschrijven vanaf 20.000 euro (4 participaties) is daarom vanaf heden weer mogelijk. De inschrijving kan alleen dit jaar nog, dus wacht niet te lang. Het inschrijfformulier, het informatie memorandum en de brochure zijn in de loop van deze week ook via onze website te downloaden. De vraag naar mestverwerkingsinstallaties is groot. Daarom is AquaPurga in de loop van 2013 al op zoek gegaan naar een partner die de productie kon ondersteunen of (deels) kon overnemen. Zeer recent hebben gespreken met een groot nationaal en internationaal opererende firma geleid tot een samenwerking voor zowel de korte als lange termijn. Op deze manier willen we de tijdige in gebruik name van de installaties voor alle investeerders zeker kunnen stellen.”

AquaPurga is een Duits-Nederlands Initiatief in de “ Agro sector” op het gebied van: mestverwerking, energie uit afvalstromen en het doorontwikkelen van duurzame Agro-concepten. De mestverwerkingsmachines worden omschreven als innovatief met voordelen voor zowel de boer, het milieu als de investeerders.

Mestpartners is het investeringssverhicel om op een fiscaal aantrekkelijke wijze mestverwerkingsmachines te financieren voor boeren in de varkenssector. Investeerders ontvangen voor elke 5.000 euro inleg een aftrekpost van 13.412 euro op het belastbare inkomen. Na het 6e jaar worden winsten als dividend uitgekeerd

Getagd als: