Dit is een testsite

Let op Factor Certificaat

Populaire berichten & pagina’s

Commerzbank breidt haar aanbod van hefboomproducten in België uit met een hele reeks nieuwe Factor Certificaten. Een Factor Certificaat is een beursproduct waarmee investeerders zowel een stijgende als een dalende koersontwikkeling kunnen volgen met een hefboomeffect.

Met deze uitbreiding van het productportfolio biedt Commerzbank, overigens de enige uitgever van beursproducten in Brussel, een compleet aanbod op veel onderliggende waarden. Zo zijn Factor Certificaten beschikbaar op onder meer aandelen, indices, goud, zilver en olie. Er zijn twee type producten: met een Factor Certificaat Long profiteren investeerders van een stijging, een Factor Certificaat Short biedt voordeel bij dalingen. De Factor Certificaten hebben een onbeperkte looptijd, waardoor investeerders hun posities niet door hoeven te rollen. Dit betekent dat investeerders zelf in de hand hebben wanneer ze uit het product willen stappen.

Neelie Verlinden, Equity en Derivate Sales bij Commerzbank: “We zijn erg blij met deze toevoeging aan ons productportfolio. Factor Certificaten zijn al een groot succes in onder meer Zweden en Frankrijk, daarom heeft Commerzbank besloten deze producten ook in Brussel aan te bieden. De vaste hefboom en het feit dat er geen risico is op deactivatie, maakt het product erg interessant voor investeerders.”

Let wet: Factor Certificaten zijn in principe alleen geschikt voor traders vanwege het cumulerende effect van winsten en verliezen.

Getagd als: